Gott Nytt Släktforskar år 2016!

Gott Nytt år önskar jag alla besökare på bloggen, alla våra släktingar nära och fjärran som bidragit med mycket värdefull information som inte går att hitta i några kyrkböcker. Ett Gott Nytt år till alla hjälpsamma släktforskare som har hört av sig med tips, hjälp och ideér. Utan Er alla hade inte släktforskningen alls blivit så intressant och rolig!

Nästa år hoppas jag kommer att bli ett ännu intressantare släktforskar år. Det kommer att bli i form av kursledare i släktforskning och föredrager i soldatforskning. Det kommer att bli intressant och lärorikt. Inte minst hoppas jag att att ännu ett par grupper med ättlingar till de olika släkterna kan samlas på Facebook för att utbyta information. Tänk om man kunde genomföra en släktträff i någon hembygdsgård för att umgås och för att sedan besöka en plats eller två där anfäderna levt. Det hade varit riktigt roligt.

Gott Nytt år!
Som hälften Skaraborgare får jag också utbrista i – “Arvet förpliktigar”!

Mattias Åbom

0 kommentarer

 1. Tack, Mattias, för din intressanta blogg med många bra tips om soldatforskning! Är det i samband med kursen som du håller föredrag om soldatforskning eller är det fristående? Är även det i så fall i Göteborg?
  Önskar dig ett Gott Nytt År!
  Birgitta

  • Hej Birgitta!
   Tack själv! Jag kommer att hålla ett föredrag om soldatforskning i Tidaholm i slutet på februari på deras årsmöte.
   Jag kan komma till Er förening om du vill Birgitta en kväll och inspirera i samma ämne.
   God fortsättning!
   Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen