Nya MacFamilyTree 7.5 tar täten bland släktforskarprogrammen

I början på juni så kom företagen Synium ut med en ny uppdatering av sitt populära släktforskningsprogram MacFamilyTree. Den nya versionen 7.5 innehåller spännande nyheter.
Nyheter
I version 7,5 kan man skapa en variation av olika släktböcker. Programmet är nu integrerat med Apple Photos och Apple Maps. Det finns rapporter på 15 olika språk att kunna skicka till sina släktingar runt om i världen. Fler numreringssystem är inlagda, nya kartfunktioner och en födelsedagsrapport har kommit till. En stor utveckling har gjort det möjligt att koppla samman kartor, bilder, videoklipp och anteckningar med hjälp av Apple Maps. Inte minst så får man tillgång till FamilySearch material rakt in i sitt program.
Demoversion och 50 % rabatt
Blir du nyfiken så tycker jag verkligen att du skall ladda ner demoversionen. Känner du dig nöjd så är det 50 % avdrag på ordinarie pris fram till 21 juli. För 239 SEK har du ett potent släktforskningsgprogram med de funktioner som behövs och mer där till. Har du version 7.0 är uppdateringen gratis.
Programmet utvecklas
Det bästa med denna uppdatering är att man ser att Synium fortsätter att satsa på programmet, att de nya funktionerna kommer att utvecklas efterhand som programmet har gjort de senaste åren. Att man ger möjlighet att på ett enkelt sätt kunna skapa släktböcker är verkligen toppen.
Släktböcker
Den brist som jag har sett att programmet har är att möjligheten att skapa släktböcker har saknats. Men detta är nu ordnat och man kan skapa en variation av olika typer av släktböcker och lägga till och ta bort de rapporter/sidor man vill ha med eller inte. Detta ser jag fram emot att experimentera med på regniga dagar under semestern.
Länkar
MacFamilyTree på Synium
MacFamilyTree på Itunes

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen