Släkten är värst? eller bäst! – En blogg om släktforskning och hembygd

Sedan januari i år så bloggar Lasse Ericsson om sin forskning och olika bygder på bloggen: Släkten är värst? eller bäst! – En blogg om släktforskning och hembygd. På denna korta tid har Lasse fyllt sin blogg med spännande artiklar, levnadsberättelser och foton från förr.
Lasse Ericssons blogg är verkligen en inspiration. De bygder han fördjupar sig i är Fellingsbro, Lindesberg, Ljusnarsberg och Ramsberg. Vill du få inspiration till din forsning så rekommenderar jag verkligen ett besök på bloggen: Släkten är värst? eller bäst! – En blogg om släktforskning och hembygd.
Lycka till Lasse med ditt skrivande.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen