Videoblogg om släktforskning

För att göra bloggen mer intressant och för att bredda innehållet kommer jag emellanåt att videoblogga. Tanken med videoklippen är att under några minuter komma med tips och idee´r kring släktforskning. Har du idee´r för vilka frågor och ämnen som skall tas upp i videobloggen så tveka inte att höra av dig.
Här kommer bloggens första trailer.
[youtube=http://youtu.be/EGpo-YpK-7o]

3 kommentarer

  1. Reblogga detta på Dick Wåhlin bloggar om släktforskning och även lite annat också. och kommenterade:
    Jag vill tipsa dig om Mattias Åbos släktforkningsblogg. Mattias har nu tagit en nytt spännande grepp och kombinerar sin vanliga blogg med att även nu också videobloggar. Jag tycker att du ska kika in på Matias sida och fälja det både det han skriver och videobloggar om. Rekommenderas särskilt och extra mycket för er som är intresserade av Soldatforskning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen