20 000 besökare!

Mattias besöker minnesmärket för 506 P.I.R E-Kompaniet i Jacks Wood, Bastogne Belgien
Mattias besöker minnesmärket för 506 P.I.R E-Kompaniet i Jacks Wood, Bastogne Belgien

Det känns helt otroligt att sidan Mina rötter nu har fått över 20 000 besök på två år. 28 december 2012 skrevs första inägget. Syftet med bloggen var till en början ett sätt att skapa struktur i forskningen och för att binda ihop alla levnadsberättelser på ett intressant sätt. Givetvis skulle bloggen vara ett lätt sätt för de som söker samma rötter att få information. Under resan har bloggen utvecklats.
Nu har det gått en tid sedan starten 2012 och bloggen har utvecklats efterhand som man har blivit en bättre släktforskare. Bloggen handlar inte bara om att skapa fina artiklar utan handlar om själva letandet och forskandet i sig. Här presenteras inte bara det som är färdigt utan också den forskning som pågår. Här kommer mina misstag fram men också mina spännande fynd.
Jag vill tacka en person speciellt som gjort mig till en bättre forskare och som hjälper mig med att tyda den svåra texten i vår olika källor, nämligen min svärfar Donald Freij. Donald har släktforskat sedan 1972 och är en van lärare i ämnet släktforskning och gammal handstil. Utan Donalds hjälp hade jag missat många ledtrådar.
Ett stort tack till alla Er som har hört av sig via bloggen om frågor och de vänner man fått i letandet efter våra rötter.
Jag hoppas att bloggen kommer att utvecklas efterhand som man blir en bättre släktforskare. Jag hoppas att du som läser inläggen finner dig inspirerad för att fortsätta med din egen forskning.
Tack för dina besök!
Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen