Recept från förr gör julen lite juligare

Visst är det härligt att lucia och julen närmar sig. Vad gör inte julen lite juligare med ett recept från förr. Ta en titt bland dina bak och kokböcker. Kanske har du kvar din farmors eller mormors handskrivna bak och kokbok.
Visst minns man när man sprang mellan farmors och mormors ben och fick vara med och göra korv och baka en massa bullar. Det var magiska stunder. Gör det samma för dina barn och barnbarn som du fått uppleva den och gör förberedelserna till julen till något att minnas. Snart kommer dina barn och barnbarn att minnas denna julen som julen från förr.
Här kommer en bild på ett underbart handskrivet recept på “Hannas pepperkakor”.

2014-11-22 17.22.58
“Hannas pepparkakor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen