Ättlingar till Albert och Sofia i Hallaströmmen

Fabrikör Albert Andersson Hallaströmmen. Firar sin 80 årsdag i Eriksbo 1943-05-19
Fabrikör Albert Andersson Hallaströmmen. Firar sin 80 årsdag i Eriksbo 1943-05-19

Efter att i sommar besökt Sandhem ett par gånger  för att sammanställa vart släkten bott  så känns det nu roligt att få presentera en första version av “ättlingar till spinnerifabrikör ALBERT Linus Andersson och Sofia Malmgren” från Hallaströmmen, Utvängstorp.
Jag har genom församlingsböckerna och Sveriges folkbokföring för 1970, 1980, 1990 försökt att sammanställa vart deras 11 barn tog vägen och vilka deras barnbarn och barnbarns barn är. Jag har valt att i denna presentation stanna vid barnbarns barn. Men även den 5e generationen finns dokumenterad fram till 1990. Jag har även hittat en del trevliga kort från förr. Det sägs att Albert var en av de första i Sandhem att ha bil.
Känner du igen någon eller att du rent av är en del av denna stora släkt så hör av dig!
Är du en del av denna släkt så hör av dig så skickar jag dig sammanställningen.
Albert och Sofias 11 barn
Albert och Sofias 11 barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen