Intressanta föredrag, utställare och trevliga släktforskare i Karlstad

I helgen besökte jag Karlstad och 2014 års släktforskardagar. Jag måste ge släktforskarna i Karlstad en stor eloge för en mycket intressant och välordnad mässa. Mässan höll helt klart hög klass.
Ett av mina mål att besöka mässan var att skaffa mer kunskap om emigration, imigration och givetvis soldatforskning. Inte minst möjligheten att få träffa människor man har haft kontakt med över e-post och sociala medier under året. Särskilt roligt var det att få träffa släktforskarna i från Tidaholm där jag bla har anor i från. Att få möjlighet att få kontakt med Sara Silander från Myheritage.se var roligt. Myheritge publicerade en av mina artiklar om släktforskning på deras blogg i går vilket var mycket roligt.
Kort och gott det var en trevlig dag i Karlstad!
Skärmdump 2014-09-02 18.18.02
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen