Släktforskardagar i Karlstad 30-31 september

I helgen som kommer, den 30-31 september så kommer årets släktforskardagar att äga rum i Karlstad. Årets tema är “Migration – dåtid nutid framtid”. Programmet under helgen är fullt med spännande föredrag och utställningar. Årets släktforskardagar kommer att vara  i Karlstad Congress Culture Centre som är ev av nordens största och mest moderna konferansanläggningar. Förra årets släktforskardagar i Köping hade 6000 besökare. 
Dagarna i Karlstad innehåller ett trettiotal föredrag och 90 utställare på fyra våningsplan. Är du nyfiken på släktforskning eller om du vill förkovra dig i olika delar som rör ämnet släktforskning så är Karlstad verkligen värt ett besök i helgen. Inträdet kostar 50 :- per dag.
Lördag 30 augusti
Mässa kl 09-17, öppen för allmänheten
Invigning kl 10-ca 10.40
Söndag 31 augusti
Mässa kl 09-16, öppen för allmänheten
Mer information om Släktforskardagarna 2014 hittar du på www.sfd2014.se
Släktforskardagarna-2014
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen