En sann människa har lämnat oss

Denna vecka har minst sagt varit annorlunda. Min morfar Rune Åbom 88,6 år gammal har lämnat oss för att förenas med sin fru Anna-Lisa i himlen. Detta gjorde han på tisdags morgon. Rune var en underbar morfar/farfar för oss barnbarn. Inte minst en man som ovillkorligt älskade sin fru. Nu är han inte med oss längre men vi kommer att minnas honom för den fina människa han var och all omtanke han gav oss.
Under de sista veckorna så har jag scannat in gamla kort från Sandhem där Anna-Lisa kommer i från och nu även foton från Vättak där Rune kommer i från. Bilderna talar hur det var att vara ung på 30 och 40 talet. Hur man umgicks och hur man mötes i vardagen. Det är helt underbara bilder. Jag delar med er två kort som visar händelser som var starten i Rune och Anna-Lisas familj.

August och Elin Wahllöf. Rune och Nora Åbom med sonen Johnny vid dopet
August och Elin Wahllöf. Rune och Nora Åbom och Runes son Johnny vid dopet

Som stolt pappa ser vi Rune Åbom tillsammans med hans mor Nora Åbom (till höger) och Noras föräldrar August och Elin Wahllöf. I knät håller hon Runes förstfödda barn Johnny Åbom.
Rune och Anna-Lisas bröllop med föräldrar och syskon
Rune och Anna-Lisas bröllop med föräldrar och syskon

Längst till höger är Hildur och Oskar, Anna-Lisas föräldrar. Sittandes i mitten är Karl och bakom honom Nora, Runes föräldrar.

0 kommentarer

  1. Else-Marie lindgren (f. Wahllöf)

    Hej Mattias! Blev riktigt glad av att se släktträdet på min far Wilhelms sida.Fick ett mail av min bror Hans som hade varit inne på nätet av någon helt annan orsak och hittat detta.
    Beklagar verkligen Runes bortgång, men vi vet att i himlen är vi väntade.
    Bästa hälsningar från hela familjen Lindgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen