Läs och bidra till forskningen

På webbportalen Mina rötter har du möjlighet att läsa om den forskning som pågår för Åbom, Ingelsbo och Wahllöf släkterna med flera. Den information vi publicerad  är kontrollerad med källor som födelseböcker, vigsel, församlingsböcker och dödböcker och så lång jag kan förstå är riktig. Helt säker kan man förstås aldrig vara.
För dig som är släkt eller har anor som berör dessa släkter är välkommen att höra av sig för frågor. Inte minst att dela med sig av kunskap om personer som vi skriver om. Kanske har du något att komplettera med. Det finns så mycket intressant att ta reda på. Inte minst var alla har bott någonstans. Finns huset eller torpet kvar? Kanske har du kort på någon som du kanske vill dela med dig av.
Det pågår också en del forskning som ännu inte är klar. Släktforskning tar tid. Det tar tid innan man kan publicera en forskning kring en hel familj. Ibland hoppar man runt lite bland anorna för att göra det hela lite roligare.
Jag har under lösenordsskydd publicerat min pågående forskningen. Vill du som är släkt eller som delar anor få behörighet att läsa forskningen så är du välkommen att höra av dig. Forskningen är långt ifrån klar. Hör av dig om du är osäker på om jag är klar med en  person eller inte.
Välkommen att höra av dig!
För dig som har behörighet: Logga in till pågående forskning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen