MacFamilyTree ett släktforskarprogram för Mac, iPad och iPhone

MacFamilyTree
MacFamilyTree

MacFamilyTree är ett modern, interaktiv, bekvämt och snabbt släktforskarprogram. Programmet gör att du snart  kommer att fastna för släktforskning.
I MacFamilyTree, är det enkelt att lägga in personer, deras relationer och händelser. Man kan lagra och koppla fotografier till  sina förfäder direkt i deras profiler. Givetvis kan man lägga in födelseattest, vigselbevis, utdrag ur kyrkoböcker eller andra som källor som verifierar sin forskning.
Programmet har snygga diagram och rapporter som gör det roligt att forska. Programmet har också  en 3D-vy. Givetvis kan du skapa bilder, pdf och html filer av din forskning. Du kan även med ett par knapptryckningar publicera din forskning på en webbplats. Det är enkelt att säkerhetskopiera och importera filer.
Programmet är på ca 92 MB och stödjer Svenska, Kinesiska, Tjeckiska, Danska, Nederländska, Engelska, Finska, Franska, Tyska, Ungerska, Italienska, Norska, Portugisiska, Ryska, Spanska.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9seLXMkh484]
Med MacFamilyTree kan du synka hela din forskning till din iPad eller iPhone för att kunna visa släkt och vänner på ett enkelt sätt. Givetvis kan du uppdatera din forskning och lägga till media och bilder.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=44kEh_vPfi0]
Att använda sin iPad när man åker till bibloteket eller besöker sin släktforskarförening för att ägna sig åt forskning är ett enkelt sätt att forska Då kan man lägga in sin forskning i MobileFamilyTree Pro istället för att skriva ner den på papper. Det är helt enkelt ett enkelt sätt att arbeta.
Arkiv Digital kommer snart med en app till iPad så att man kan studera födelseböcker, general mönster rullor etc på detta enkla och bekväma sätt. Man behöver inte sitta hemma vid sin stationära dator längre.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_TH7wqkhYsE&w=640&h=480]
Själv så använder jag MacBook Air för min forskning. Det gör det enkelt arbeta med forskningen mobilt när man får tid över på semestern, på tågresan etc. En liten bärbar dator är enkelt att ha med sig.
För dig som vill ha ett modernt och enkelt sätt att släktforska är MacFamilyTree något att fundera på att börja använd.
MacFamilyTree
Köp MacFamiyTree på Itunes
Köp MacFamilyTree hos utvecklaren

MobileFamilyTree Pro
Köp MobileFamilyTree Pro på Itunes
MacFamilyTree till iPad och Iphone hos utvecklaren
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen