Välkommen till "Mina rötter"

Webbporalen “Mina rötter” skapade jag då jag funderar på hur skall jag arbeta med att få en struktur med mitt nya intresse släktforskning. Syftet med sidan är inte att berätta om mig utan om hur liv och öden möts. Hur man själv blir en del av historien. Ett viktigt syfte med “Mina rötter” är att skapa kontakter med människor som har relation till de anor och förfäder jag har.
Vilka är mina och dina förfäder? Var kommer de ifrån och hur levde de? Vart och hur bodde dom? Hur gick det för dom? Är några av de frågor jag ställer mig. Varmt välkommen att följa webbportalen, komma med kommentarer och skicka e-post om dina funderingar och tankar kring släktforskning. Kanske har vi rent av samma anor och förfäder. Du kanske vet något som inte jag vet och tvärt om.
Jag kommer att skriva inlägg på “Mina rötter! när jag uppdaterar min forskning. Jag kommer på olika sidor på “Mina rötter” där jag redovisar min forskning allt eftersom jag upptäcker nya saker.
Varmt välkommen!
Mattias Åbom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen